VORES VIRKSOMHED

FØRENDE UDVIKLER AF BRUGERVENLIG SOFTWARE TIL MALEROBOTTER

HVEM VI ER

Vi er en moderne, nordeuropæisk softwareudviklingsvirksomhed, der består af meget kompetente udviklere, supportere og et team af ledere. Vi blev grundlagt med henblik på at levere automatisk programmering til industrien, og vores formål er at hjælpe industrien med at automatisere deres processer, så deres arbejde bliver lettere.

Vores udvikling er centreret om industriens behov, og vi flytter hele tiden grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. I samarbejde med vores højt værdsatte kunder analyserer vi morgendagens behov og skaber løsningerne. Vi ser fremad, så vores kunder kan fokusere på her-og-nu.

Den vigtigste komponent i vores DNA er pålidelighed. Vores passion er at være en troværdig partner for vores kunder og skabe brugervenlige produkter, der leverer pålidelige og ensartede resultater uden fejl. Frem for alt ønsker vi at være en partner, som enhver virksomhed kan stole på.

Inropa's Automatic Programmer is automated programming of paint robot programs.

HVAD VI GØR

Inropa blev grundlagt i 2002 i Aalborg, Danmark, som en udløber af et EU-projekt kaldet FlexPaint. Konceptet var at skabe automatisk programmering af produkter i partistørrelse 1 til industriel maling. For at visualisere de automatiserede programmer blev hjørnestenen OLP CAD konstrueret.

OLP CAD (nu InropaTM Programmør) er siden blevet udviklet fra et simpelt visualiseringsværktøj til et avanceret off-line programmeringsværktøj med specialiserede nichemoduler til forskellige brancher, f.eks. bilindustrien.

Vi er bogstaveligt talt baseret på ekspertise på universitetsniveau, ph.d.-forskning og løbende udviklet kompetence inden for programmering til robotmaling. Vi insisterer på at være førende inden for programmering af malerobotter, så vores kunder ikke behøver at være det.

INROPA BETYDER INTELLIGENT ROBOTMALING

Vi udvikler og sælger software til programmering af industrirobotter, visionsystemer og 3D-scanningsudstyr. Vi har specialiseret os i automatiske, halvautomatiske og manuelle offline-programmeringssystemer til malings- og overfladebehandlingsrobotter.

Vores løsninger er effektive, pålidelige og passer til alle slags mærker og robotter. Vi leverer software til forskellige brancher verden over: træ, vindue, biler, metal og vindkraft. Vi kan tilpasse vores produkter til dine behov.

Inropa har erfaring med mere end 60 leverede installationer, og vi har et fleksibelt servicesystem, der sikrer vores kunder en hurtig og effektiv service.

For mere information om vores programmeringssystemer henviser vi til vores produktside.

Vi lægger stor vægt på at samarbejde med vores kunder, distributører og servicepartnere på grundlag af:

troværdighed

tilpasningsevne

ansvar

VORES KUNDER SIGER

Det er især reduceret nedetid i produktionen og sparet tid på programmering, der har betalt investeringen tilbage på mindre end et år.

Thomas Nielsen, Sauer-Danfoss

Supporten er meget god; den er nem at håndtere, og man kan få hjælp inden for få sekunder. Jeg vil helt klart anbefale alle at bruge Inropas software.

Antwan Fredrik, Van Vamel

ERFARING BETYDER NOGET

20+

ÅRS ERFARING

60+

INSTALLATIONER

15+

LANDE

90K+

PROGRAMMER DAGLIGT

MISSION

Vi stræber efter at skabe programmeringssystemer til industrirobotter, der er nemme at bruge og bygger på innovativ teknologi.

VISION

Vores mål er fortsat at være en førende leverandør af software til robotmaling, der hjælper virksomheder med at forblive effektive.

VÆRDIER

Vores hjerte banker for at være en virksomhed, som andre kan stole på. Vi ønsker at være respektable, troværdige og fleksible.

Intet besvær

Vi gør robotprogrammering nemt for dig

Scroll to Top

VI ER GLADE FOR AT KUNNE HJÆLPE DIG

Ved at klikke på linket nedenfor får du fjernsupport.

Ring venligst til Inropa på telefon (kl. 8-16 på hverdage, CET), før du anmoder om fjernsupport:

+45 5219 5940.

Linket åbner en beskedboks, hvor du bliver spurgt, om du vil køre eller gemme filen. Klik på “Kør”.

Dialogen Remote Support åbnes, og du vil se et 10-cifret ID-nummer. Henvis til dette nummer til supportteknikeren.